It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Francuzi to ludzie z pasją. Nie tylko do mody, jedzenia czy sztuki, ale także do gier. Zbliżający się Dzień Bastylii zainspirował nas do świętowania tygodnia francuskiego na GOG. To doskonała okazja, aby odkryć gry stworzone lub wydane w cieniu Wieży Eiffla. Z tej okazji w naszym sklepie czeka na Ciebie ponad 350 ofert z rabatami do -90% i kilka ekscytujących nowości.

Zacznijmy od tychże nowości. Kreatywność to drugie imię francuskich programistów, więc od teraz możesz wyobrazić sobie siebie jako diabła i zagrać w Rogue Lords, roguelike z gatunku dark fantasy, pierwotnie wydanego przez Nacon. Wielcy fani wymagających gier powinni przyjrzeć się Roguebook’s mysteries i mądrze zbudować własną talię. Obie te produkcje są dostępne na GOG z 40% zniżką.

GOG to dom dla klasycznych gier, dlatego serdecznie witamy też w naszym katalogu produkcje od Microids:

· Atlantis Evolution (-10%)
· Curse: The Eye of Isis (-82%)
· Necronomicon: The Dawning of Darkness (-90%)
· Nostradamus: The Last Prophecy (-90%)
· Return to Mysterious Island 2 (-90%)
· Sinking Island (-90%)
· Voyage: Journey to the Moon (-90%)

Na koniec zdecydowanie warto przyjrzeć się tytułom, które wkrótce pojawią się na GOG. Jeśli naprawdę lubisz gry akcji z odrobiną fantazji dodaj do swojejlisty życzeń Steelrising i A]https://www.gog.com/game/a_plague_tale_requiem">A[/url] Plague Tale: Requiem.

Tydzień francuski trwa do 20 lipca 2022, do godz. 15:00.
Jak zapewne wiecie, ja jestem raczej nieprzygodówkowy, ale pamiętam z dzieciństwa grę Necronomicon. Wywarła na mnie olbrzymie wrażenie. Klimat jest tak gęsty, że można go kroić nożem. :) Ciekaw jestem, jak się zestarzała. Za niecałe 2 zł, nie ma w ogóle nad czym się zastanawiać. W dzisiejszych czasach to jak darmówka.
Ceny kuszące, gry trochę mniej. W moim przypadku pewnie bym się potem zmuszał do grania w te średniaki "bo zapłaciłem, to wypada" więc chyba dam sobie spokój.
Necronomicon wezmę, bo tematycznie najbardziej mi podchodzi i to akurat miałem w planach ograć. Mam już gdzie indziej co prawda, ale tu ponoć załatali buga psującego grę.
Święto mało święte, ale gry i promocje wyśmienite – bardzo mnie cieszy obecność tych tytułów na GOG. Upchnąłem wszystkie do koszyka i pobiegłem do kasy nie czytając opisów. Czas na zastanawianie się będzie później :)
ssling: Ceny kuszące, gry trochę mniej. W moim przypadku pewnie bym się potem zmuszał do grania w te średniaki "bo zapłaciłem, to wypada" więc chyba dam sobie spokój.
Gdybym ja się tak przejmował każdą grą, za którą zapłaciłem i jeszcze nie ograłem, to bym chyba nie mógł spać w nocy. ;)
Sarafan: Gdybym ja się tak przejmował każdą grą, za którą zapłaciłem i jeszcze nie ograłem, to bym chyba nie mógł spać w nocy. ;)
Ja z reguły nie kupuję niczego z czego wiem, że na pewno nie skorzystam w nieodległej przyszłości, nawet jeśli mowa o kwotach rzędu paru złotych. Kupowanie tylko dlatego, że tanio to jakaś choroba cywilizacyjna.
Sarafan: Gdybym ja się tak przejmował każdą grą, za którą zapłaciłem i jeszcze nie ograłem, to bym chyba nie mógł spać w nocy. ;)
ssling: Ja z reguły nie kupuję niczego z czego wiem, że na pewno nie skorzystam w nieodległej przyszłości, nawet jeśli mowa o kwotach rzędu paru złotych. Kupowanie tylko dlatego, że tanio to jakaś choroba cywilizacyjna.
Czy taka szkodliwa ta choroba, to nie wiem. Gospodarkę się nakręca, miejsca pracy się tworzy… :)
Zawsze posługuję się porównaniem do mojej książkowej biblioteczki - całkiem sporej. Nie wiem, ile mam przeczytanych książek na półkach, ale pewnie koło połowy. Uwielbiam moment, kiedy kończę książkę i wybieram sobie coś ze swoich zapasów, zawsze mam coś na każdy humor i pogodę ;) Często sięgam wtedy po książki, których np. w sprzedaży już nie ma, nie miałbym ich szans kupić w normalnej cenie, a kupiłem je właśnie dlatego albo napotkałem w świetnej cenie.

Bibliotekę na GOGu traktuję analogicznie :)
ciemnogrodzianin: Zawsze posługuję się porównaniem do mojej książkowej biblioteczki - całkiem sporej. Nie wiem, ile mam przeczytanych książek na półkach, ale pewnie koło połowy. Uwielbiam moment, kiedy kończę książkę i wybieram sobie coś ze swoich zapasów, zawsze mam coś na każdy humor i pogodę ;) Często sięgam wtedy po książki, których np. w sprzedaży już nie ma, nie miałbym ich szans kupić w normalnej cenie, a kupiłem je właśnie dlatego albo napotkałem w świetnej cenie.

Bibliotekę na GOGu traktuję analogicznie :)
Podpisuję się pod powyższym, zwłaszcza pięknym opisem tego, co tak naprawdę znaczy biblioteka pełna książek różnych :)